| Fotogrāfiju kvalitāte :( |
| Автор |
Сообщение |
Kaija Пользователь сообщений: 1
|
| Добавлено: 12 марта, 2010 11:16 |
|
|
Labdien!
Vakar izņēmu netonētas melnbaltās (!!!) fotogrāfijas no Elkor Brīvības ielā un visas ir ar rozā tonējumu. Tā jau ir otrā reize (pirms tam tas pats bija tikai ar violetu Dominā.) Kad operatoram teicu, ka neesmu mierā, viņš man atbildēja, ka pie mums tā taisa un viss, uzgrieza muguru un aizgāja prom. Es gribētu, lai man fotogrāfijas pārtaisa vai atgriež naudu. |
|
|
|
Наталья Администратор сообщений: 1146
|
| Добавлено: 16 марта, 2010 08:53 |
|
|
Labdien.
Tagad viss ir kārtībā. Jūsu fotogrāfijas būs pārtaisītas. Jūs varēsiet tās saņemt šodien vakarā, veikalā ELKOR TEHNIKA, Brīvības ielā 21. Neaizmirstiet paņemt līdzi fotogrāfijas lai apmainītu tās pret pārtaisītajām. |
|
|
|
sanchja Пользователь сообщений: 2
|
| Добавлено: 14 апреля, 2010 18:22 |
|
|
| arī tikko izņēmu bildes šausmīgs kontrasts uztaisīts.. kad bildes izgatavo ,kāds viņas arī apskata. vai viss notiek kā pa konveijeru ?! |
|
|
|
|
| Добавлено: 19 апреля, 2010 08:37 |
|
|
Jums ar pasutijumu jagriezas veikala ELKOR TEHNIKA, Brivibas 21. Fotolaboratorijas operatori salidzinas fotografijas ar pasutijumu failiem un tad bus pienemts lemums. Gadijuma, ja tas ir musu brakis, fotografijas bus partaisitas.
» 19 апреля, 2010 08:40 Отредактировал(а) администратор Наталья |
|
|
|
Lusjena15 Пользователь сообщений: 2
|
| Добавлено: 04 июля, 2010 23:54 |
|
|
Labvakar!
Kur vajag griezties ar jautājumu par fotogrāfiju kvalitāti? Es noformēju 3 pasūtījumus (pa vienam 3 dienas pēc kārtas). Pirmo saņēmu ar bildēm augstākajā kvalitātē, bet puse bilžu no pārējiem diviem pasūtījumiem bija ar zilganu toni un svītru gar bildes garāko malu, ko iespējams atstāja drukāšanas mašīnas rullītis . Griētu zināt, vai operātors pārbauda izdrukāto bilžu kvalitāti un ir atbildīgs par to?
Paldies jau iepriekš. |
|
|
|
|
| Добавлено: 05 июля, 2010 08:29 |
|
|
Jums ar pasutijumiem jagriezas veikala, kur Jus iznemat pasutijumus - fotografijas bus partaisitas.
Protams ka fotolaborantam ir japarbauda fotografijas un vins ir atbildigs par izgatavoto fotografiju kvalitati. Vainigie tiks atrasti un tiks pienemti meri, lai tas neatkartotos.
Atvainojamies par sagadatajam neertibam. |
|
|
|